x


x

Belsőépítészeti tervezés

Ugyanazzal a céllal kezdünk neki minden egyes új feladatnak: kellemes és szép tereket alkotni – az ott lakók számára kellemeset és szépet.

Terveink tehát nem az önmegvalósításról szólnak, sokkal inkább – sőt leginkább – azokról, akik majd ezeket a tereket lakják. Az ő elképzeléseiket, kívánságaikat szeretnénk megvalósítani, az ő lehetőségeik keretein belül.

Mit ér a terv, ami nem arról és annak szól, aki élni szeretne benne? Mit ér a terv, ami megvalósíthatatlan? 18 évnyi lakberendezői tervezésünk legfőbb tapasztalata épp ez: öncélú design helyett olyat alkotni, ami nagyon-nagyon személyes és egyedi.

Mikortól kezdődhet ez a tervezés? Akár ha még csak tervrajzon létezik a ház, a lakás. Egy otthon vagy üzlet belsőépítészeti tervezésekor nyilván annál egységesebb koncepció valósítható meg, minél korábban sikerül összefogni a megvalósítás egyes szakaszait, területeit.

A tervezés menete

Kérésére felkeressük Önt, hogy megismerjük elképzeléseit, és konkrétan felmérjük a kialakítandó, átalakítandó tereket, számba vegyük a rendelkezésre álló lehetőségeket.

A megbeszélt határidőre elkészítjük árajánlatunkat, mely igény szerint az alábbiakat tartalmazhatja:

– alaprajzi és bútorozási terv

– egyedi bútorterv

– burkolati terv

– álmennyezet-kiosztási terv

– világítási terv

– 3D-s látványterv

Az árajánlat jóváhagyása után, a megbízási szerződésben megjelölt határidőre készítjük el a terveket. Önnek semmit nem kell a képzeletére bíznia: a 3D-s fotórealisztikus látványtervek egy fénykép utolérhetetlen pontosságával és hűségével jelenítik meg a jövőbeli tereket, a tervezett részleteket. E látványtervek lehetőséget nyújtanak esetleges korrekcióra a színvilágot vagy akár az elrendezést illetően is.

Belsőépítészeti tervek kivitelezése

Megbízás esetén akár generálkivitelezőként is vállaljuk a részleges vagy komplett kivitelezést az alábbi szakipari munkafázisokban, tételesen kidolgozott árajánlat szerint:

– kőműves- és szárazépítési munkálatok

– épületasztalos munkák, nyílászárók és üvegezés

– árnyékolás, szellőzés és klímaszerelés

– víz-, gáz-, fűtésszerelés

– villanyszerelés (erős- és gyengeáram)

– riasztórendszerek, intelligens házak

– lakatosmunkák

– hideg- és melegburkolás

– festés, mázolás

– egyedi bútorgyártás

– díszüvegezés (Tiffany, ólomüveg)

– terep- és kertrendezés, kertépítés

– uszodák, kerti tavak

A kivitelezési munkálatokat – megbeszélés szerint, illetve a feladat összetettségétől függően – művezetéssel, azaz a helyszínen állandó vagy időszakos szakmai felügyelettel vállaljuk.