x
x

Más kép – másképp!

A Blikk Nők – Otthon & Kert kéthavonta megjelenő folyóiratban jelent meg sorozatunk: egy-egy olvasó lakásának helyisége kapott új design-t s vált virtuálisan valóságossá a fotórealisztikus 3D-s látványterveken.

Cikksorozatunk a magyar sajtóban elsőként vállalkozott arra, hogy a lakberendezési kérdésekben bizonytalan olvasók számára nem a mind ez ideig megszokott kézi rajzokkal vázolva nyújtson tanácsokat, hanem immár másképp, magas szintű 3D- s technika segítségével, fotószerűen valóságos képeken jelenítse meg a javasolt átalakításokat.

1Lakás3Terv

A Deko TV, illetve a Spektrum Home 1Lakás3Terv című tízrészes sorozatában 1-1 átalakításra váró lakásról 3-3 lakberendező-csapat készített 3D-s látványterveket, versengve egymással s megküzdve a tulajdonosok tetszéséért, elismeréséért.

A műsorban szerepet vállalva, remek alkalom kínálkozott számunkra is, hogy terveinkben megjeleníthessük az Arteloco-stílust, azaz az összhangnak azt az igényét, mely egyaránt független trendektől és terektől, s melyet mindenek fölött vallunk magunkénak.

www.1lakas3terv.hu/